Привітання з Пасхою Христовою 2019: смс короткі

Традиція вітати один одного з Великоднем почалася ще в апостольські часи. Сьогодні це один з найпопулярніших свят в народі. Його відзначають навіть люди, які в своєму повсякденному житті далекі від церковних традицій. Така масова любов — це добре, вона дозволяє вірити в добро і хороші події.

Сучасні привітання з Пасхою Христовою 2018 можуть бути абсолютно різними. Якщо хочеться відправити коротке повідомлення, можна просто написати: «Христос Воскрес!». Але, в такий великий і світлий свято часто хочеться не простий відзначитися своїм привітанням для галочки, але сказати добрі і правильні слова людині, побажати йому чогось від чистого серця.

Буває, що складно самостійно підібрати привітання з Пасхою Христовою 2018 смс короткі в прозі. Коли людина по житті не дуже говіркий, то навіть в хвилини щирого бажання привітати і сказати правильні слова вони не приходять в голову. Допоможуть вже готові смс з Великоднем 2018: короткі, прикольні і просто красиві ми зібрали в цій статті. А якщо ви шукайте короткі смс поздоровлення з Пасхою Христовою, читайте нашу попередню статтю.

Серйозні, добрі, червоні та прикольні поздоровлення з Пасхою Христовою 2018

Мої дорогі! Поспішаю привітати Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового. Хай сонце правди завжди гріє вас своїми промінчиками!

Невипадковою ви сьогодні зібралися всі разом за святковим столом і діліться один з одним радістю! Адже сьогодні найбільше православне свята — Великдень! Вас зріднила і зібрала разом віра в Бога. А я ще раз вітаю з тим, що наш Спаситель Ісус Христос воскрес!

Христос Воскрес — це чудові слова, які нагадують кожній людині про те, що чудеса насправді існують! У це свято хочу побажати тобі радості, любові і миру!

До нас прийшла Пасха і принесла багато радості! Вітаю тебе, нехай всі печалі підуть, в житті залишиться тільки щастя, любов і благополуччя!

Христос Воскрес — це слова радості і я ділюся ними з тобою. Посилаю тобі великодні цілування і обійми. Бажаю світлої радість і міцного здоров’я. Нехай твій дух буде сильним!

Велика Пасха — це велике свято для всіх християн. Поспішаю побажати тобі здоров’я, добра, миру і процвітання. Нехай твій будинок наповнюється затишком, теплом і щастям. Дарувати увагу і турботу, тоді вони обов’язково до тебе повернуться. Зі святом!

Вітаю з паскою! Христос Воскресе! Радію разом з Вами і Вашими близькими про Воскреслого Христа!

Христос Воскрес! Хочу тобі побажати, щоб та радість, яку сьогодні переживає кожен віруючий, залишалася з тобою на цілий рік і завжди підтримувала в скрутну годину. З паскою!

Хочу від усього серця привітати тебе з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя і урочисто над смертю. Нехай у важку хвилину тебе завжди підтримує частинка цього загального тріумфу!

З Пасхою Христовою! Бажаю, щоб яскраве світло цього свята обдарував весь світ, а тобі подарував надію, радість і щастя! Нехай душа іскриться вірою, в помисли завжди будуть тільки добрими. Тоді в душі назавжди оселиться любов!

З паскою! Нехай в душі і в домі панує мир, спокій і благодать!

Коли на столі фарбовані яйця і паски — всім зрозуміло, настала Пасха!

Христос Воскрес! Цієї неділі я бажаю тобі, щоб почалася нова радісна і щаслива життям. З паскою!

Такі привітання з Пасхою Христовою 2018 можна сміливо посилати і близьким родичам, і просто знайомим, колегам по роботі. Це велике свято радості та віри, тому, побажання до Великодня повинні бути максимально пронизані саме цими почуттями!